הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

קריסטלים באוזנים

דיון מתוך פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • קריסטלים באוזנים
    מחבר: וסה
    תאריך: 19/09/2010
    שעה: 13:25
    בערב יום כיפורים נסעתי באמבולנס למיון בעיקבות הרגשה לא טובה: הרגשת עילפון, ידיים כבדות לא יכולה לעמוד לבד,שומעת הכל מה שנעשה מסביבי אבל לא יכולה להגיב ואם כן זה במאמץ גדול.ידעתי שכל מה מאני זקוקה זה למנוחה אבל הסביבה נבהלת כי לא מרגישים דופק.הם לא מצאו כלום ודף השיחרור רשמו לגשת לרופא א.א.ג וזה מפני שספרתי שתופעה דומה קרתה לפני שנתים וזה לווא בסחרחורות ומצאו שהקריסטלים יצאו ממקומם.
    תופעה דומה היתה 2006ב- ו-2004 ואז שיחררו אותי ללא סיבה אחרי בדיקות לב יסודיות.
    אני רוצה להבין מה היא בעית הקריסטלים? והאם יש טעם ללכת לרופא א.א.ג כשאני מרגישה טוב?
    תודה מראש ונסה.
    הוסף תגובה
    • RE: קריסטלים באוזנים
      ד"ר יעקב בן דוד
      RE: קריסטלים באוזנים
      מחבר: ד"ר יעקב בן דוד
      תאריך: 21/09/2010
      שעה: 18:54
      ונסה שלום רב,
      התמונה הקלינית שתארת אינה מתאימה לנשירת ה"קריסטלים" באוזן אשר מתבטאת בסחרחורת סיבובית קצרה בתנועות מסויימות של הראש או סיבוב במיטה.
      התופעות שתארת פחות מתאימות לממצאים הקשורים בתחום א.א.ג ויותר מתאימים לתחום האוטונומי, כלומר בדיקות כמו tilt-test הבודק הפרשי לחץ דם במצבי שכיבה ועמידה וכן הולטר של לחץ דם ודופק מתאימים יותר לתמונה שתארת.
      בברכה,
      ד"ר בן דוד
      הוסף תגובה
ד"ר יעקב בן דוד

ד"ר יעקב בן דוד (מנהל הפורום)

מומחה לאף אוזן גרון

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

עבור לפורום >>