לופוס-זאבת אדמנתית.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/01/2009 | 07:26 | מאת: SLE

רציתי לדעת האם יש כאן מישהו שמבין ויודע פרטים על המחלה? האם מישהו מכיר/ה רופא מומחה המטפל במחלה זו? אם כן הודע לכם מאוד אם תתנו לי את הפרטים הנחוצים, של הרופא, מקום המצאותו- באיזה בי"ח הוא עובד.. וכל השאר. תודה.

18/01/2009 | 12:18 | מאת: ימית

שלום לך יש רופא לפי דעת רופאים בדרום שהוא מספר אחד בתחום והוא דר' מולד יאיר מבלינסון פתח תקווה. מאוד קשה להגיע אליו דרך קופת חולים הוא עובד עם לאומית וכללית יחדיו. הרבה בריאות והמשך יום נעים

15/12/2009 | 13:50 | מאת: יפה

תגידי שאת רוצה רק אליוללכת אם לא שיקחו את זה על אחריות שלהם הטלפון הוא 03 9377077 בהצלחה רק הוא

28/04/2010 | 23:05 | מאת: לירן

פרופסור מוחמד אבושקרה - סורוקה ב"ש טיפל ומטפל בי כבר 6 שנים. עברתי הרבה רופאים. ובלב שלם אני אומרת פרופסור אבושקרה הוא מספר 1! אפשר להגיע עליו דרך כל קופות החולים, רק תצתרכי להתעזר בסבלנות התור הוא ערוך מהרגיל. בהצלחה והמון בריאות.

21/01/2009 | 07:39 | מאת: א

21/01/2009 | 08:05 | מאת: יערה

ד"ר דרור מבורך מומחה בתחום, עובד בהדסה

21/01/2009 | 19:45 | מאת: SLE

אתן יכולות לתת לי כתובת יותר מדוייקת? או מס טלפון של המרפאה?

01/02/2009 | 23:01 | מאת: אפרת

שלום. יש פורום גדול באינטרנט של חולי זאבת וכן מוקד טלפוני לתמיכה, פגישות של קבוצה לעזרה עצמית וכד'. תוכלי למצוא שם מידע ר"ג. אני מטופלת אצל דר' לברטובסקי, דרך קופת חולים מאוחדת (ר"ג+ת"א). הוא עובד גם במחלקה באיכילוב ומלווה אותי 11 שנים. בהצלחה. אפרת

19/03/2009 | 09:31 | מאת: רחל

שלום רב, ברצוני לדעת האם קיים סיכון להולדת ילדים החולים בזאבת במקרה שבו האשה אינה חולה כלל והגבר התגלה כחולה במחלה בגיל 34 ? אם כן, מהו? והאם ניתן מראש לערוך בדיקות גנטיות שיוכלו למפות סיכון זה? בתודה מראש על התשובה, רחל

03/02/2009 | 08:47 | מאת: גם אני

28/03/2009 | 04:31 | מאת: גם אני האמיתי

אלו רופאים מומחים ומהטובים בתחום  פרופ' מחמוד אבו-שקרע. מומחה למחלות זיהומיות, מנהל היחידה הראומטולוגית וסגן מנהל מחלקה פנימית במרכז הרפואי סורוקה בבאר-שבע.  ד"ר אורי אלקיים. מומחית לראומטולוגיה, מנהלת מחלקה פנימית במרכז הרפואי תל-אביב.  פרופ' דני בוסקילה. מומחה לראומטולוגיה ולמחלות פנימיות, מנהל המחלקה הפנימית במרכז הרפואי סורוקה בבאר-שבע.  פרופ' משה טישלר. מומחה לראומטולוגיה, מנהל המחלקה הפנימית במרכז הרפואי אסף-הרופא בצריפין.  פרופ' דן כספי. מומחה לראומטולוגיה, מנהל המכון הראומטולוגי במרכז הרפואי תל-אביב.  פרופ' מנחם נהיר. מומחה לראומטולוגיה, לשעבר מנהל המחלקה הראומטולוגית במרכז הרפואי רמב"ם בחיפה.  ד"ר מאשה מוכמל. מומחית לראומטולוגיה ורפואת ילדים, מנהלת היח' הראומטולוגית במרכז שניידר לרפואת ילדים.  פרופ' אלן רובינוב. מומחה לראומטולוגיה, מנהל המכון הראומטולוגי במרכז הרפואי הדסה.  ד"ר יצחק רוזנר, מומחה לראומטולוגיה, מנהל המחלקה הראומטולוגית במרכז הרפואי בני ציון (רוטשילד) חיפה.  ד"ר אמיר טנאי מומחה ברפואה פנימית ריאומטולוגיה אלרגיה ואימונולוגיה קלינית, מנהל המחלקה הריאומטולוגית במרכז הרפואי וולפסון בחולון ד"ר לברטובסקי לא מומלץ כלל, "אפרת" שהמליצה עליו היא בחורה צעירה בת 20 ולא מנוסה בתחום, והממליץ הנוסף שכינה את עצמו "גם אני" משום מה אם תחפשי אותו בפורום הוא לא קיים אלה רק לצורך המלצה זו, כך שכנראה הוא מקושר איכשהוא ללברטובסקי, בכל אופן ולראייה בנדון מצורף לינק http://www.courts.co.il/SR/shalom/s04005899-246.htm בהצלחה.

08/04/2009 | 13:55 | מאת: סיגל

מסקרנות קראתי את מה שכתוב בלינק ומהר מאד הבנתי שהכותב שהיפנה אותנו ללינק כתב השמצות חסרות ביסוס על הרופא. בלינק כתוב בדיוק את ההיפך ממה שנרמז בדברים שלו. בלינק מפורט פרוטקול של דיון משפטי בו בית המשפט אמר על הרופא רק דברים טובים על כך שקיבל החלטות סבירות באופן מקצועי. לא ראיתי בפרוטוקול שבית המשפט מצא כל דופי באבחנה, בטיפול שניתן ע"י הרופא או במעקב שבוצע. אפילו לא כתוב שם דבר ביקורת אחד על הרופא מטעם בית המשפט. כנראה שהכותב לא טרח בכלל לקרוא את תוכן הלינק שצירף, או שהיה לו מוכן מראש סדר יום משלו. כדי לתת יותר תוקף לדברים שלו, הכותב גם התייחס בנימת זלזול לכותבת "אפרת" שהיא "בחורה צעירה בת 20 ולא מנוסה בתחום". מאיפה הכותב יודע מיהי "אפרת" ? "אפרת" הרי סיפרה על עצמה שהיא מטופלת על ידי הרופא כבר 11 שנים. זה לא ממש מתאים לתיאור של בחורה בת 20 וגם לא ממש למישהי לא מנוסה. מתוך הדברים האלה ברור מה "אמיתי" בדברים של מי שהגדיר את עצמו כ"גם אני האמיתי". כלום, פשוט כלום !!! מצער שחורשי רע ומשמיצי חינם עם יד קלה על הטוקבק מסתובבים בקירבנו ומזהמים את סביבת חיינו

21/03/2011 | 19:12 | מאת: מוטי

שלום לך אני מבקש לשתף וכמובן לעזור לך בדיכוי מוחלט של המחלה הנוראה הזו.אינני רופא או מיסיטיקאי אני אדם כמו כל אדם וחילוני שקיבל מתנת אל שבה אני רוצה לעזור לכם מכל ליבי ללא מתרות רווח עי טיפול 1 וקצר מכל מחשבה הגיונית המחלה נירדמת ואתם חוזרים לחיים רגילים.אני ניסתי את זה על 4 חולי לופוס וההצלחה אדירה...נסו אותי קבלו המלצות מאנשים שטיפלתי ואשמח לעזור גם לך.0526062080 מוטי נסו ותופתעו

25/05/2013 | 18:22 | מאת: תיקי

האם מישהו מצוות רופאים אלה מתמחה בלופוס בקרקפת?

25/05/2013 | 18:35 | מאת: תיקי

האם ידוע לך מי מהרופאים הרשומים ידוע כמטפל בלופוס בקרקפת?

25/05/2013 | 18:38 | מאת: תיקי

האם למישהו ידוע מי מבין כל הרופאים המופיעים ברשימה הנ"ל יודע לטפל בלופוס בקרקפת?

25/10/2009 | 20:08 | מאת: SA

הנה לינק שמסביר מעט ... http://www.rheumatology.org.il/adults2.asp#3 רק בריאות!

21/03/2011 | 18:58 | מאת: מוטי

שלום לך אני מבקש לשתף וכמובן לעזור לך בדיכוי מוחלט של המחלה הנוראה הזו.אינני רופא או מיסיטיקאי אני אדם כמו כל אדם וחילוני שקיבל מתנת אל שבה אני רוצה לעזור לכם מכל ליבי ללא מתרות רווח עי טיפול 1 וקצר מכל מחשבה הגיונית המחלה נירדמת ואתם חוזרים לחיים רגילים.אני ניסתי את זה על 4 חולי לופוס וההצלחה אדירה...נסו אותי קבלו המלצות מאנשים שטיפלתי ואשמח לעזור גם לך.0526062080

14/03/2012 | 13:06 | מאת: עינבר

לחולי לופוס הזדמנות להשכיל בעניין המחלה המעוניינים להרשם לכנס יצרו קשר בטלפון 03-5613832

07/04/2012 | 07:47 | מאת: ro

for my bad luck i have been daignozed with lupus for the last 2 years...going through such a hard time with the illness. i would be more than happy to answer any questions you have.

13/11/2012 | 09:59 | מאת: איריס

אני חולת לופוס כ 17 שנים מטופלת אצל ד"ר ויגלר אירנה, מקבלת במרפאות חוץ ראומטולוגיה של איכולוב וגם באופן פרטי, רופא מדהימה מלווה אותי מהיום הראשון מתמחה בנושא, ממליצה בחום טל מרפאה פרטית : 5441554 ברודצקי 43 קומה 6 רמת אביב

06/02/2013 | 12:57 | מאת: ש

ד"ר לורבר ברמב"ם.מה עוד לגבי המחלה?

21/02/2014 | 15:26 | מאת: anat

פרו"פ לנגביץ מנהלת מחלקה רמטולוגית בתל השומר

11/03/2014 | 23:40 | מאת: מרים

היי, האם יש מישהו חולה לופוס שמטופל בדרך טבעית ללא תרופות. אני מחפשת נואשות פתרון ללא שימוש בתרופות מאחר ויש להן תופעות לוואי מאוד קשות !!! אנא את עזרתכם !! תודה.

11/03/2014 | 23:52 | מאת: מרים

היי, איך מגיעים לפורום הזה ?? את יכולה לשים לינק בבקשה ? במה את מטופלת כרגע כנגד המחלה ?

מנהלי פורום ראומטולוגיה