מחלת ווגנר+כימוטרפיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/12/2016 | 11:25 | מאת: ג.א.ו

שלום, בת 65 שנים. מועסקת כשכירה במשרה מלאה עד גיל 67. לפני כשנה חליתי ב פיברוזיס ריאתי ונהייתי תלויית מחולל חמצן נייד ונייח. לפני כחודשיים התגלה לי ב נוסף וסקוליטיס כלייתי ע"ש ווגנר עם אנמיה קשה.והוחל בטיפול כימותרפי של ציקלוסופסמיד+מסנה+קורטיזון. (מאחר ודירוג המחלה הוגדר קשה הכימותרפיה נעשית כל שבועיים ולא כל חודש) בבית אני מקבלת 3 פעמים בשבוע רקורמין 6000IU+ קורטיזון 40מ"ג+ רספרים+ וזוטיפ למניעת לחצדג. מחוברת למחולל חמצן. השאלה: האם ניתן לאשר לי לעבוד מהבית שאני במיטה ומעדכנת נתונים כספיים במחשב הנייד עם תוכנת העבודה ? ב. איך אני מנסחת את בקשתי לרופא התעסוקתי? בתודה

מציע להתייעץ עם רופא תעסוקתי בנושא זה (אגב את לא מקבלת כימותרפיה אלא טיפול משנה מערכת חיסון)

מנהלי פורום ראומטולוגיה