שאלה דחופה בקשר לנדודי שינה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/11/2016 | 23:41 | מאת: שיר

שלו,. אני כבר שנים סובלת מנדודי שינה, אך בשנה האחרונה זה החמיר. מאז שאני ילדה(היום בת 20) מאוד קשה לי להירדם בלילות, אך כעת אני במשך שעות רבות לא מצליחה להירדם ואף לילות שלמים אני נשארת ערה. התחלתי להשתמש בכדורי 'סטילנוקס'. הכדורים עוזרים לי להירדם, אומנם לא מייד, אבל אחרי לפחות שעה או שעתיים אני מצליחה להירדם. הרופאה אמרה לי שאני צריכה לקבוע להמטולוג, אך יש תורים פנויים רק בעוד כשלושה חודשים. ברצוני לשאול, מה לדעתך הבעיה שלי? אני משתדלת לישון בשעות קבועות, אבל בלי הכדור אני כלל לא מצליחה להירדם בשעה קבועה, אני כמעט לא שותה קפאין ובלילה כמובן שלא ועוד.. בקיצור, אני עושה מה שממליצים כדי לישון כמו שצריך, אבל שום דבר לא עובד. אני מאוד משתדלת לעשות מה שצריך כדי לישון, אבל לא נרדמת במשך שעות.. למשל, אתמול לא לקחתי את הכדור ולא הצלחתי להירדם חמש שעות.. זה משבש לי את כל היום ואני מאוד סובלת מהבעיה הזו.. אשמח לקבל תשובה בהקדם, כי בינתיים אין לי רופא(המטולוג) לשאול.. תודה רבה..

27/11/2016 | 15:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

נידודי שינה ברוב המקרים אינה בעיה ראיומטולוגית, ולא המטולית. יש מרפאות שינה עם מומחי שינה שעובדים שם.

מנהלי פורום ראומטולוגיה