שריפה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/11/2016 | 22:48 | מאת: מרי

לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להוצאת תפס spn בצלקת העניין הוא שגם לפני הניתוח וגם עכשיו אני מרגישה שהכפות רגלים שלי בוערות כאילו אני דורכת על גחלים עם החום הכי גבוהה וזה בדרך כלל קורה לי בלילות... חשבתי שעכשיו שהתפס הזה שהוציאו אותו מהמקום שהוא היה יפסיק את התחושה הזאת היא ממש ממש לא נעימה לי וזה מעיר אותי יש לי כמה שאלות לגבי המצב הזה א- למה התחושה הזאת עדיין נימצאת ? ב- יש דרך להרגיע את הכפות רגלים שלי כשהמצב הזה מגיע ג-והאם המצב הזה יהיה תמידי כי ממה שאני הבנתי אחרי שהעצב ניפגע קשה לו ועם בכלל להחלים ?!

24/11/2016 | 11:31 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הרגשת שריפה בכפות רגליים זה ביטוי קלסי לנוירופתיה - כאב שמקורו בקצות העצבים. יש סיבות רבות לנוירופתיה, ובד"כ נוירולוג הוא הרופא שמברר את הבעיה

מנהלי פורום ראומטולוגיה