כאבי פרקים ושרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/09/2016 | 19:06 | מאת: רותם

שלום רב לפני כ 3 כשלושה שבועות סיימתי לקיחה של אנטיביוטיקה ציפרו לשבועיים 500mg פעמיים ביום. מאז התחלתי להרגיש כאבים במפרק של יד שמאל ולאחר מכן בגב האמצעי ובכף שמאל. כאבים אלו מתגברים במאמץ ונרגעים במנוחה. עשיתי בדיקות של דלקות שכולם יצאו תקינות: crp, שקיעת דם, c3 c4, ראומטיק פקטור, antinucliar ana. עכשיו ראיתי שתופעת לוואי אפשרית של האנטיביוטיקה היא פגיעה במפרקים ובשרירים, האם סביר שזו הסיבה? אם כן זה יעבור? מה הסיכוי לפגיעה בלתי הפיכה? אשמח להכוונה בנושא. בברכה, רותם

13/09/2016 | 18:02 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כנראה ואין קשר לציפרוקסין. צריך לבדוקך כדי להגיד מה מקור הכאבים - מפרקים או גידים, למשל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה