ערכים גבוהים בבדיקת דם LDH BLOOD בדיקת לקטט דהיד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/08/2016 | 22:27 | מאת: אמרי

שלום יש לי חשד לתסמונת עייפות כרונית CFS בבדיקות דם שעשיתי עקב כך נמצאו ערכים גבוהים בבדיקת (LDH BLOOD (546 אני לא אנמי וסובול המון זמן מתשישות חמורה כאבי ראש גרון וקושי בנשימה אשמח לעזרה והסבר מה המשמעות אני בן 37 , בריא בדרך כלל עוסק בספורט באופן קבוע לפני קצת יותר מחצי שנה הייתה לי מחלת הנשיקה EBV וכרגע נבדק חשד לעייפות כרונית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה אמרי מלמן

31/08/2016 | 17:06 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שלום, LDH נמצא בשריר, כבד, לפעמים עולה בשל בעיה בקשרי לימפה. העליה במקרה שלך היא מינורית ומחייבת מעקב בלבד בשלב זה. אין קשר בין בדיקה זו ותסמונת עייפות כרונית

מנהלי פורום ראומטולוגיה