כאבים חסקים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/08/2016 | 11:33 | מאת: נטע

שלום ד"ר שמי נטע בת 39 סובלת מדלקת פרקים פסוריאטית מזה כחודש החלו כאבים חזקים מאוד בכתף ימין הכאב התגבר והתנועה נעשתה מוגבלת מאוד הרופא הפנה אותי לאולטרסאונד ולהלן התוצאות אודה לחוות דעתך אולטראסאונד כתף >>> פענוח רדיולוג: אולטראסאונד כתף: כתף ימין לא הודגם נוזל מסביב לגיד הביספס לא הודגם נוזל בבורסה תת-דלטואיד הודגמה אי סדירות קלה ב- RC , הודגמו שינויים בצקתיים קלים בגיד הסופראספינטוס לא הודגם קרע או נוזל פתולוגי ב- RC לא הודגמה צביטה באובדקציה כתף שמאל לא הודגם נוזל מסביב לגיד הביספס לא הודגם נוזל בבורסה תת-דלטואיד לא הודגם קרע או נוזל פתולוגי ב- RC לא הודגמה צביטה באובדקציה חתום על ידי דר. סקוט פילדס בתאריך 23/08/2016 23:57

28/08/2016 | 16:50 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הממצאים ב US יכולים להתאים לדלקת גידים. יתכן ויש קשר של מחלה פסוריאטית לתופעה זו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה