טיפול תרופתי בסקרואליאטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/08/2016 | 15:24 | מאת: יעל

שלום רב, אני בבירור לגבי האפשרות שאני סובלת מסקרואליאטיס. הרמטלוגית המליצה על נטילת ארקוקסיה 60מג פעם ביום למשך חודשיים עד לתוצאות בדיקת MRI ובדיקות דם. להמלצתה גם ניתן להמשיך עם הטיפול התרופתי גם לאחריו במידה והתוצאות חיוביות. מכיוון שאני ממש לא רוצה לקחת את התרופה הזאת למשך זמן רב רציתי לדעת האם ניתן להחליף בטיפול בכדורי כורכרומין? תודה מראש

19/08/2016 | 08:23 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

ארקוקסיה זו תרופה נגד דלקת וכאב המקובלת במחלה שלך. כורכומין זה תוסף מזון שהערך שלו לא ידוע בסאקרואילייטיס.

מנהלי פורום ראומטולוגיה