כאבים בחזה ובגב צד שמאל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2016 | 17:16 | מאת: אורי

שלום. מזה כחודשיים אני סובל מכאבים בחזה שמאל שמקרינים לגב לאחר בירור רפואי שכלל לא מעט מפגשים עם רופא משפחה וביקור במיון שללו הרופאים אירוע לבבי (א.ק.ג ובדיקות דם) ושלחו אותי הביתה בטענה שהייתה לי מחלה ויראלית אכן הייתי חולה עם חום וחולשה כללית בגוף כשבוע ימים מאז הבראתי אך הכאבים בחזה ובגב חוזרים מדי פעם לכמה ימים וחולפים. במהלך הבירורים נשלחתי ל3 בדיקות דם בראשונה התברר כי Lymphocytes נמוך ערך של 19.6 % ובאחרונה ערך גבוה של 47%. בנוסף בבדיקה קודמת ערך Smooth Muscle Ab POSITIVE 1/160 בכייל במהלך הבדיקה ניצפה מופע המתאים .Parietal Cell Ab ערך POSITIVE 1/160 בכייל אשמח לקבל כיוון כללי לדרכי הטיפול ומה עלי לעשות.

19/08/2016 | 08:18 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקת smooth muscle ab יכולה להיות חיובית בסוג של דלקת כבד, הבדיקה השנייה יכולה להיות חיובית בסוג של דלקת קיבה. 2 הבדיקות לא מדויקות והרבה פעמים אין להן קשר לשום מחלה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה