כאבים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/07/2016 | 21:04 | מאת: שרה

סובלת מזה שנים מכאבים מפושטים בעיקר בצואר ,בשכמות, עצמות הבריח, ברכיים כפות רגליים ועוד ועוד. עייפות ולאות, חוסר אנרגיה,וכמובן בעקבות זה מצב רוח ירוד ותפקוד נמוך. הכאבים אינם מרפים בזמן מנוחה אלא להיפך. מצב ממש מיאש.נקבע בעבר. ע"י רופא מביה"ח בילנסון שהנני סובלת מפיברומיאלגיה. רסיטל, שאותו אני לוקחת מידי יום אינו משפיע. מה עוד ניתן לעשות על מנת להפיג את הכאב ?

ממליץ על פעילות אירובית וחיזזוק חגורת הכתפיים. מבחינה תרופתית הייתי מחליף לאלטרול

מנהלי פורום ראומטולוגיה