DNA Ana נוגדנים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/07/2016 | 22:57 | מאת: אילנית

שלום רב לפני שנה וחצי גילו לי בבדיקות דם ) עקב נשירת שיער). Ana. 1:80. Titer speckeled DNA יצא חיובי. אבל אחרי קונפורמיישן יצא שלילי. הראומטולוג עשה לי את כל הבדיקות כדי לשלול לופוס. קרדיויפיל. לופוס אנטיגולנט. שתן כללית. Ptt. Coombs. הכל יצא תקין. וגם כל הבדיקות הראומטולוגיות של הנוגדנים . הוא טען כנראה שהנוגדנים בגלל דלקת בבלוטת התריס שהיתה לי אחרי לידה. היום שוב עשיתי את כל הבדיקות. ויצא Ana. Negative. Titer. Negative (שהיה 1:80. Speckeled) איך יכול להיות שנעלמו הנוגדנים? האם זה תקין? תודה

כן בהחלט יכול להיות וזה רק מדגיש שלא מדובר פה במחלה אלא במצב חולף (אפילו וירוסים יכולים לגרום לכך)

מנהלי פורום ראומטולוגיה