דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/07/2016 | 18:56 | מאת: דנה

שלום ד"ר, אני מעוניינת להתייעץ. אני סובלת זה כ10 חודשים מדלקת פרקים שנקראת פסוריאזיס ארטיטיס. טיפול במטרוטרקסט בשביל פרדניזון כשל עקב תופעות לוואי וכרגע מטופלת כבר חודשיים בסלוזפירין 500 מ"ג פעמיים ביום (2 כדורים). הכדורים עושים לי בחילות ועוד תופעות של חולשה וסחרחורות שהרופאה מתארת שאין קשר למחלה. ההשפעה שלהם ממש נמוכה. אני מטופלת באיכילוב והתבקשתי להעלות את המינון ל3 כדורים. האם זה יעיל ? כרגע לא מאשרים לי טיפול בזריקות אנברל והסיבה שלא ניסיתי מינון גבוה . אשמח לדעת אם הטיפול נכון ?

המינון המקובל ניעיל של סלזופירין הוא 4 כדורים אך לגיטימי לאמר שאי אפשר להעלות מינון עקב בחילות ואז מדובר בכישלון של הטיפול

מנהלי פורום ראומטולוגיה