גאוט וגסטריטיס -מספר ימים בהתקף והכולכיצין לא עושה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/07/2016 | 15:37 | מאת: דורי

אני כבר מספר ימים בהתקפי גאוט.לאחרונה אובחנתי כסובל מגסטריטיס.בהתקף קודם נטלתי פרדניזון ולאחריו אטופן. התרופות הללו הובילו אותי לבית חולים מבאבים. הוספתי שמן למדורה. נאמר לי לקחת כולכיצין .כעת אני בהתקף והכולכיצין לא מוריד את הדלקתץ מה לעשות ? תודה מראש דורי

עם הגנה טובה על הקיבה למשל נקסיום 40 מג פעמיים ביום וכמות קנה של פרדניזון 20 מג ליום בדרכ אפשר להסתדר גם אם יש דלקת בקיבה אבל כל מקרה לגופו אני לא מכיר את חומרת מצב שלך. לחלופין אפשר לקחת כולכיצין במינון גבוה עד 6 ליום

מנהלי פורום ראומטולוגיה