נפיחות כאבים והרדמות בכפות ידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/06/2016 | 11:49 | מאת: אורחת

כבר בערך חודש וחצי נרדמות לי כמעט קבוע כפות הידיים והרגליים עם הרגשה של כאב ועיקצוצים הכאב מוקרן לאורך היד ולמרפק וברגליים לכיוון הברכיים ובהליכה וכן בשכיבה מתגבר מאוד והידיים והרגליים והידיים מתנפחים, אין אפשרות ךנעול נעל סגורה, זה ממש מפריע לי וכשאני נוגעת יש כאילו חוסר תחושה והבהונות הכי כואבות מה זה יכול להיות?

התשובה תלויה במרכיבים רבים כולל גיל ומחלות רקע אבל הייתי ממליץ להתחיל בבדיקת EMG להערכה של בעיית עצב (נוירופתיה) כיוון שהמעורבות של 4 גפיים מרמזת על בעיה רחבה ולא מקומית

מנהלי פורום ראומטולוגיה