כאבי פרקים,הרדמות ונפיחות כפות הידיים וחולשה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/06/2016 | 11:46 | מאת: רבקה

א.ג.נ. אני בת 69 סובלת מפוליטצמיה ורה עם מוטציה מזה שנתיים .כתוצאה של הפוליטיצמיה קיבלתי התקף לב .מטופלת בהידראה ואספירין לאחרונה אני סובלת מהרדמות ונפיחות בכפות הידיים עם כאבי פרקים בעיקר בעצמות כפות הידיים האם יש קשר ? ומה ניתן לעשות ?מבקשת לציין כי ליפני שלוש שנים נותחתי בכליה מגידול סרטני שהתגלה באקראי ולא התפרץ מגבולות הכיליה האם הגידול שהיה בכילייה מהווה טריגר להתפתחות לאוקמייה עקב הפוליטיצמיה ? לתשובתכם אודה בברכה רבקה.

לא ברור אם יש קשר דרושה הערכה ובדיקה מציע בין השאר לבדוק חומצה אורית אשר עלולה לעלות בדם עם הידריאה ולגרום דלקת מפרקים

מנהלי פורום ראומטולוגיה