סקראילאיטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/06/2016 | 16:10 | מאת: Orly

אורלי03/06/16 16:03 היי, אחרי חודשים של כאבים בצד, הרופאה הפנתה אותי לצילום אגן ופרקי יריכיים. הגיעו תוצאות הדמייה בהן נרשם: סקרואילאיטיס קלה. הרופאה רשמה לי נקסין ל 10 ימים. האם זה אמור לפתור את הכאב או שמומלץ בירור נוסף? אודה לבדיקתכם. *אציין שהיא הפנתה אותי בנוסף לראומטולוג והתור הקרוב עוד כשלושה חודשים..

נקסין אמור לעזור בעת נטילתו ואולי מספר ימים אחכ אך אם זו דלקת הכאב יחזור. חשוב להשלים ברור עי ראומטולוג אך עד הגעה אליו זה בהחלט סביר להיעזר בנוגדי דלקת כמו נקסין

מנהלי פורום ראומטולוגיה