דלקת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/05/2016 | 19:31 | מאת: א

שלום אני נמצאת כבר ארבע שנים במעקב ובדיקטת דם כל שלושה חודשים אצל ראומוטולוג מומחה. הןא טוען שלפי בדיקות הדם שלי שקיעת הדם שלי גבוהה מאוד ומצביעה על דלקת אבל לא יודע איפה. אני לא מרגישה שום כאב ושום בעיה כל הזמן הזה לעומת אימי ואחותי שיש להם דלקת פרקים עם כאבים. השאלה היא האם זה הגיוני? או שזה מצביע על משהו עמוק יותר?

יש מצבים שבהם שקיעת דם גבוה גם ללא קשר לדלקת . בדרכ זה קשור לחלבוני הדם . מציע לבדוק אימונוגלובולינים כמותי כדי לוודא אם זאת הבעיה. כמו כן לחשוב אם יש בעיה שלא חשבת שקשורה לדלקת המפרקים ומפריע כמו כאבי בטן שלשול כאבי גב תחתון ויכולה להוות מקור לש"ד מוחשת

מנהלי פורום ראומטולוגיה