פיברומיאלגיה c3 נמוך (75)

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/05/2016 | 10:47 | מאת: מיטל

בוקר אור ומבורך ! אני בת 23 , לפניי כעשר שנים התחלתי לסבול מכאבים בכל הגוף, שלשולים ועצירות לסירוגין , עייפות כרונית וחולשה .. בכול הבדיקות נאמר שהכל תקין . לפניי כחודש אובחנתי אצל ראומטולוג בפיברומיאלגיה ושלח אותי לעשות כמה בדיקות דם .. C4-17 , c3-75 , ana -negative, dna -2.0, crp-0.07 , rf-9.69 . אם הבנתי נכון כל התוצאות תקינות מלבד c3 שקצת נמוך . האם הבדיקות מצביעות על משהו מסויים ?

הבדיקות לא מאבחנות ולא שוללות פיברומיאלגיה בכל אופן כאומר תקינות למעא C3 אבל זה מאוד לא ספציפי

01/06/2016 | 23:13 | מאת: מיטל

תודה רבה על תשובתך. בנוגע לc3 יש בדיקות שכדאי לבצע ? אם כן אשמח לדעת ..

מנהלי פורום ראומטולוגיה