כאבים מפושטים מעת לעת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/04/2016 | 17:26 | מאת: ע.

שלום, בן 49 שנים. ללא מחלות רקע. לפני שנה אובחנתי עם נוירופתיה אקסונלית ודמינאלטיבית סנסורית מוטורית קשה כולל בבדיקת EMG. בבדיקות דם למחלות אוטואומניות כל הנוגדנים היו שליליים ( ANA וכו'). מאז אני סובל מכאבים עזים בכף רגל שמאל (= לפי אורתופד דורבן) וכאבים עמומים במפרקי הידיים ומאחורי השוקיים וכן בשכמות. יש לציין, שהשינה שלי רק 5 שעות ביום. טופלתי בויטמין בי קומפלקס +ויטמין די. ולכאבים : אטופן, זולדייר ורוקסט. ההקלה היא כמשך פעילות התרופה. א. האם אני מפתח פיברומילאגיה? ב. איזה בדיקות נוספות לעשות? ג. יש תרופות מהדור החדש להקלת הכאבים ? ( דולטורה?)

01/05/2016 | 15:39 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הביטוי העיקרי של נוירופתיה - כאבים. במידה ואין דלקת מפרקים או גידים בבדיקה - צריך לטפל בנוירופתיה קודם כל (ע"י נוירולוג)

מנהלי פורום ראומטולוגיה