דלקות חוזרות ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/04/2016 | 23:06 | מאת: מיכל

שלום, בחודשיים האחרונים היו לי 4 דלקות (בצילום הכל תקין, כך שכנראה מדובר בדלקת שרירים או רקמה רכה), 3 ביד שמאל בזרוע ואחת בגב. בדיקות הדם crp2.4 קומפלמנט C3 191 וC4 51. אני מאובחנת עם פיברומיאלגיה. האם הנ"ל יכול להיות התקף דלקתי של הפיברומיאלגיה? ומה יכול לעזור בזמן התקף? אני מרותקת למיטה כבר כמה ימים עם הגב.. תודה

17/04/2016 | 16:36 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש סוגים רבים של דלקות. אבל אני לא מכיר "דלקת של פיברומיאלגיה". יתכן אומנן שכאב של דלקת מורגש חזק יותר על ידי מטופלים עם פיברומיאלגיה

מנהלי פורום ראומטולוגיה