האם זו פיברומיאלגיה או מעי רגיז?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/02/2016 | 19:08 | מאת: איה

אני בת 64 ואני סובלת שנים מתסמונת המעי הרגיז יחד עם חרדה ועצבנות לא מוסברת.שלא לדבר על כאבי גב -יש לי גם בלט שמרדים את רגל שמאל. אני מקבלת סרנדה ומירו לשינה.קולוטל לכאבי בטן-לא עוזר. בזמן האחרון כאבי הבטן החמירו וכל יום בשעות אחר הצהריים כואבת הבטן. האם יתכן שאני סובלת מפיברומיאלגיה?

10/02/2016 | 17:39 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שלום. הביטוי העיקרי של פיברומיאלגיה - כאבים בכל (!) מקום. זה יכול לכלול גם כאבי בטן ומעי רגיז. ויכול להיות קשור לדיכאון.

15/02/2016 | 18:14 | מאת: איה

א.אני גם סובלת מיובש נורא בפה. ב.יש לי כל הזמן כאבי שרירים.האם זה אמור להיות כואב בכל הגוף באותו זמן. בתודה איה

מנהלי פורום ראומטולוגיה