כאבים בבית החזה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/01/2016 | 09:51 | מאת: יגית

שלום רב. אני סובלת כבר חצי שנה מכאבים בבית החזה עם דקירות גם בצד שמאל וגם ימין. הכאבים מורגשים גם בצלעות. הם נעלמו לתקופה מאוד קצרה וחזרו. צילום חזה עשיתי פעמיים ותקין רופא המשפחה לא חושב שיש קשר ללב. זה מאוד מפריע לי לחיי היום יום ואני לא מצליחה להרגיע את הכאבים מה אני יכולה לקחת? אדוויל נורפן אני לא יכולה. אני רוצה לציין שאבא שלי סובל ראומטיזם ואחותי מפיברו האם יכול להיות קשר? תודה מראש חגית

כאבים כאלה לעיתים קשורים לדלקות גידים או חיבורי גידים לצלעות. אכן כאב כרוני ומטריד. נוגדי דלקת כמו אדויל הם התשובה לרב

מנהלי פורום ראומטולוגיה