שימוש בקנאביס רפואי עקב כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/01/2016 | 21:17 | מאת: יותם

לום רב, בן 26 מזה כ-7 שנים סובל מאורטיקריה קשה,אסטמה ודלקת פרקים. לאחרונה הכאבים בפרקים הוחמרו, הרופא הביאה לי זריקת מטוטרקסט אחת לשבוע אבל הפסיקה לי את הטיפול עקב החרפה של האסטמה ושימוש עם פרדינזון לתקופה של שבוע ימים. השאלה שלי האם יש לראומטולוג אישור להמליץ על קנאביס רפואי? והאם זה עוזר לחולי דלקת פרקים? ( שוב אציין שיש לי אסטמה). אודה על תשובתך.

קנאביס אינו טיפול לדלקת מפרקים והחלטה עקרונית של האיגוד לראומטולוגיה היא כי רואמטולוגים לא יתעסקו באישורים לטיפול בקנאביס רפואי

מנהלי פורום ראומטולוגיה