סובלת מכאבי פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/01/2016 | 15:05 | מאת: מי-גל דקל

שלום אני בחורה בת 23 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבים בברכיים במפרקי הידיים ובמרפקים. אני כבר כמה שנים טובות הולכות לרופאי ראומטולוגיה ואף אחד לא ידע לאבחן מה יש לי וכן עשית סיטי ומmry ורופאה שטיפלה בי בהתחלה אמרה שזה אנקוליטין ספונדליטיס והתחלתי לקחת כדורים שאת שמם אני לא זוכרת, הרופאה לא עזרה והלכתי לראות עוד רופא שהוא שלל לי את המחלה וכן עשיתי בדיקת דם שמראה אם יש לי את הדלקת ולא נתן לי תשובה הוא אמר כוח תיקח כדור נגד כאבים ופשוט התייאשתי ולא המשכתי ללכת לרופא. עד שבחורף האחרון המצב נהיה קשה המרפקים כואבים לי בטירוף ואני לא יודעת מה לעשות יותר.. רוצה שוב לראות רופא אבל לא מאבחנים.. אשמח אם תיצרו איתי קשר לפגישת רופא

נשמע שאת אכן מאוד סובלת . לצערי לא ניתן לתת טלפון ליעוץ פרטי דרך אתר זה

מנהלי פורום ראומטולוגיה