pmr

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/11/2015 | 10:39 | מאת: מיכל

שלום אובחנתי כחולה בפולימיאליגיה ראומטיקה וקיבלתי כדורי פרדינזון 15 מ"ג לקחתי 3 ימים , הרגשתי הקלה רק בשעות היום אך בלילה הכאבים חזקים. העלו את המינון ל20, האם זה חייב להעביר את הכאב לחלוטין או יתכן שיהיה שיפור אך הכאב ימשיך לעוד תקופת זמן. הבנתי שהכדור הוא טסט לדעת אם האבחון נכון ולכן אני שואלת, האם יתכן שהאבחון נכון רק שלוקח זמן. תודה

כעיקרון אן אין תגובה טובה מאוד על 15 מג זה מעלה אפשרות שמדובר בדלקת מפרקים או אבחנה אחרת . שתפי את הראומטולוג המטפל שלך בתגובה החלקית

מנהלי פורום ראומטולוגיה