תסמונת טיטסה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/11/2015 | 23:14 | מאת: טל

שלום דר'. אני סובל כבר כ 10 שנים מכאבים באמצע החזה.עשיתי כבר את כל הבדיקות האפשריות גם קרדיולוגיות וגם גסטרו. חוץ מדלקת בוושט הכל תקין. לוקח כדור נקסיום לדלקת אבל בכל זאת עדיין כאבים במיוחד במרכז החזה ולפעמים יוצא לי מן פצע אדום במקום הכואב.רופא הגסטרו אמר שהכאבים כבר לא קשורים לדלקת.יכול להיות שיש לי תסמונת טיטסה? או אולי משהו אחר? תודה.

יכול להיות זה תמיד נכון ברפואה... הייתי משלים מיפוי עצם לשלול אפשרות של osteitis דלקת בעצם החזה אשר ניתן להציע לה טיפול

מנהלי פורום ראומטולוגיה