כאב ראומטי?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/11/2015 | 12:32 | מאת: דני

כואבת לי האצבע המורה וגם קצת האמה ביד ימין. בדיקת דם: DNA (ds) Ab 1 IU/ml ESR 23 m"m/1h. Rheumatoid factor 31.40 IU/ml C-Reactive Protein >0.1 רופאה משפחה אומרת שלא צריך לעשות כלום. אבל כואב!!! וגם מפריע מאוד (יד ימין!) אודה לכם אם תכתבו לי מה לעשות. בתודה. דני.

התלונות במשלב עם הבדיקות מחשידות לדלקת מפרקים - (ייתכן למרות מדדי דלקת תקינים ) במקרה זה מה שקובע זה הבדיקה הפיזיקלית של הראומטולוג או לעיתים ניתן להיעזר ב US כדי להעריך דלקת לאורך הגידים באצבעות ובמפרקי האצבעות . מציע להתייעץ

מנהלי פורום ראומטולוגיה