דלקת מפרקים?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/11/2015 | 17:59 | מאת: מיקה

שלום,לפני חודשיים התחלתי לסבול מכאבים בכתפיים והגבלה בתנועה, התחושה היא כי השרירים תפוסים בנוסף לכאב במפרקים. לאחר זמן החלו גם אזוורים אחרים לכאוב רגליים וגב תחתון. הכאב חזק בעיקר בלילה ובבוקר. לקחתי ארקוקסיה אך הכאב לא עבר. בדיקות מראות שקיעת דם מואצת (79) ראומטיק פקטור 22.7, גלובולין אלפא 6% גלבולין ביתא 14% fibrinogen553 האם זה מעיד על דלקת מפרקים? האם תיתכן דלקת שעוברת לאחר זמן ולא נשארת כמחלה כרונית? תודה רבה

נשמע מאוד כמו דלקת מפרקים ... ברגע שהתסמינים ממשיכים מעל 6 שבועות הסבירות שיחלפו מאליהם נמוכה ביותר . מציע להיבדק עי ראומטולוג להשלים ברור ולהתחיל טיפול .

מנהלי פורום ראומטולוגיה