כאב וקישיון באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/11/2015 | 03:05 | מאת: שיר

שלום, לפני שלוש שנים אובחנתי אצל ראומטולוג בפיברומיאלגיה, אז נטלתי את התרופה ראקוטן וברגע שהפסקתי נעלמו תסמיני הכאב. מזה הסקתי שהתרופה גרמה לכאבים, אך בחודש האחרון אני חווה תופעה מוזרה... כל בוקר כאשר אני מתעוררת אני מתקשה בכיפוף אצבעות הידיים, האצבעות כולן כואבות ויש קושי בהנעתן וכיפופן. מקריאה לגבי פיברומיאלגיה לא מצאתי קשר בין התופעה לבין המחלה. האם קשור? האם סממן למשהו אחר? תודה

נשמע יותר כמו דלקת מפרקים . יש קשר בין ROACUTAN לדלקות מפרקים וגם קשר בין אקנה לדלקות מפרקים. כעת התסמינים שלך מצריכים בדיקה מחודשת עי ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה