מחלת הסיוגרון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/11/2015 | 22:36 | מאת: Varda

התפרצה אצלי המחלה לפני מספר שנים. יובש בעיניים ובעור,מחסור ברוק, ונפיחות בשפתיים ובלחיים. כבר שבועיים שהנפיחות לא עוברת ומלווה בכאבים. המשחות לא עוזרות, ואסור לי לקחת סטרואידים, כי חולת סוכרת. לרופאים שפניתי אליהם : משפחה, ראומטולוג,אף אוזן גרון אין פיתרון. איזה עוד אופציות יש לטיפול בתופעות המחלה?

יש להודות שהטיפולים לחידוש התאים והבלוטות שיוצרות רוק ודמעות אינם בעלי הצלחה גדולה אולם קיימות כמה אופציות salagen גורם להפרשה מבלוטות הרוק - מתחילים בחצי כדור ועולים בהדרגה מאוד איטית עד מקס 3-4 כדורים ליום (עוצרים מתי שההשפעה מספקת ) אופציה נוספת היא טיפולים ביולוגיים . קיימת הצלחה מסויימת עם MABTHERA ולאחרונה גם דיווחים על ORENCIA

מנהלי פורום ראומטולוגיה