קשיון מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/09/2015 | 21:18 | מאת: בחורה

ערב טוב.התחלתי לחשוד שיש לי דלקת פרקים.יש לי ממש קשיון במפרקים זה נמשך כבר תקופה.אבל כעת זה החמיר.יש לי בעיקר קשיון בכפות רגליים כשאני קמה מהשכיבה או ישיבה יש כאב בכפות רגליים כמה שניות וכשממשיכה בהליכה זה עובר.כפות רגליים כשלעצמן כל הזמן עייפות ומעט כוטבות.יש הגבלה בתנועה.בנוסף יש כאב גב תחתון וקשיון גם שם.קושי בלהקים רגל בזמן לבישת מכנס למשל.קושי להתיישב מעמידה לרצפה רוצה לציין שאני הרגשתי משהו דומה כשהייתי בהריון.כעת עליתי במשקל ושוקלת כמו בהריון שזו עליה משמעותית.אבל אפילו בהריון לא הרגשתי כך.יש לי גם לפעמים זרמים בכפות רגליים.. קרסוליים.זרמי כאב וקושי לשכב הרבה זמן על ירך.האם נשמע לך כמו משהו שקשור לראומטולוגיה?

26/09/2015 | 01:31 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יכול להיות גם דלקת מפרקים - בעיקר עקב קישיון. היתי מגיע לריאומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה