עליה בalk

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/09/2015 | 12:31 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 23, 11 חודשים לאחר לידה. יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ואחרי הלידה הייתה לי יתר פעילות עקב דלקת בבלוטה, מאז שהייתה לי דלקת התחלתי להרגיש כאבים בעצמות שהיו באים והולכים . הדלקת עברה וחזרתי לתת פעילות קלה (לוקחת יוטירוקס). הבדיקות דם מראה ערך של ALK 150, אחרי חודש ירד ל130 ולאחר עוד שבועיים נשאר 130. אולטרה סאונד כבד תקין. הרופאה הפנתה אותי למיפוי עצמות סריקה כל גופית. האם יש מקום להילחץ? אני בחורה מאוד לחוצה וכל דבר קטן משפיע עלי קשה.. כולי בלחץ ואני חייבת שמישהו ירגיע אותי! תודה רבה!!

26/09/2015 | 01:24 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

עליה זו היא לא משמעותית ואפשר רק לעקוב אחרי הממצא. אין לזה גם קשר למחלות ריאומטיות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה