בכצ'ט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/09/2015 | 22:07 | מאת: עודד

אני אובחנתי כחולה בכצ'ט לפני כמה חודשים התחלתי טיפול של קולכיצין ואין שיפור בכלל במצב האפטות לא באיבר המין ולא בפה לאחרונה נוצרה לי אפטה שחשפה עצם בחניכיים קיבלתי אורוקורט לנסות לעזור לריפוי של המקום ובנוסף סובל מכאבים שכנראה מגיעים מהבכצ'ט כי מבחינה אורטופדית לא מצאו כלום כאבי עצמות שריר והתקפים של כאבים בכל מיני מקומות כמו בטן וראש דלקות גרון יותר נכון אפטות על השקדים בנוסף יש לי מין "קורי עכביש"וטשטוש בעיניים גם כאשר ה uveitis אינה פעילה ב oct ו fluorescein angiogram לא מראים משהו חריג נשלחתי ליעוץ ניורולוגי וממתין לפענוח MRI כרגע השאלה היא ככה : אני לוקח כרגע 1.5 קולכיצין ללא שום שיפור כבר 4 חודשים לללא באפטות בפה ולא באיבר המין ולא בשום דבר אחר אין שום טיפול אחר שיוכל להקל עליי ? לתת לי אפשרות לתפקד? קצת פחות לסבול? אני תשוש כל הזמן ובכאבים לא יכול לאכול וסובל מחוסר תיאבון לעיתים קרובות ולבנתיים הראומטולוג שלי אומר שקולכיצין וזה מה יש

26/09/2015 | 01:42 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קולכיצין הוא רק הטיפול הראשון, הבסיסי שנותנים לחולי בחצט. יש אפשרויות רבות וטיפולים שונים לביטוים שונים של המחלה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה