תסמונת גמישות יתר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2015 | 19:42 | מאת: אושר

ד"ר שלום, אתמול ביקרתי אצל ראומטולוג ואיבחן שיש לי תסמונת גמישות יתר לאחר בדיקת דם ובדיקה גופנית האם ייתכן שיש לי תסמונת כזו?יש לי כאבים חזקים בשני כפות הידיים שמפריעים לי לתפקוד בשיגרת היום. בבדיקת דם יצא סעיף אחד חריג של crp 1.3 תודה רבה!

26/08/2015 | 16:27 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

תסמונת גמישות יתר בהחלט בא לביטוי עם כאב מפרקים וחיבורי גידים, ויש בעיקר לחזק את השרירים אשר שולטים על הגידים ה"משוחררים" מדי. CRP מוגבר - לא חלק של גמישות יתר.

מנהלי פורום ראומטולוגיה