כאבי אגן עכוז שמאל.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2015 | 22:25 | מאת: יוני

מזה כשנה אני סובל מכאבים בשריר עכוז שמאל. הכאב עמום מחמיר בישיבה. נמצא בלט דיסק אך לדעת מומחים זאת לא הסיבה לכאב. הכאב התחיל בכלל ככאב במפשעה שחלף. רציתי לדעת האם ישנם בדיקות שמומלץ לעשות בכדי לשלול כלמני זיהומים או נושאים ראומטולוגים. תודה.

26/08/2015 | 16:35 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הבדיקה שנדרשת - בדיקת רופא ריאומטולוג, אשר יחליט על המשך לפי ממצאי הבדיקה

21/10/2015 | 15:45 | מאת: יוני

התחילה לי דלקת בקרנית העין. - בבירור ראומטולוגי נשללו מדדי דלקת (הבדיקות הרגילות) וHLAB27 שלילי. איזה כיוון ראוטמטולוגי נוסף מומלץ? כמו כן האם כל סוגי הדלקות מתגלות בבדיקת דם של דלקת? תודה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה