שימוש באקטמרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/07/2015 | 14:56 | מאת: נאוה

שלום רב. אני סובלת מדלקת מיפרקים עם דפורמציות כבר 9 שנים. טופלתי בתרופות שונות ובשנתיים האחרונות מטופלת באקטמרה. מאז תחילת הטיפול ועד היום עליתי 10 קג למרות שאני מודעת מאוד ושומרת מאוד.נראה שאין קשר בין מה שאני אוכלת. המשקל בשלו ממשיך לעלות. האם עליה במשקל ידועה כחלק מתופעות הלוואי של התרופה ? תודה נאוה

בניסיון שלנו אשר גם התפרסם בספרות העולמית התשובה היא כן במקרים מסויימים נאלצנו להפסיק טיפול עקב תופעת לוואי זו כמובן יש לוודא שלא סטרואידים אחראים לכך

מנהלי פורום ראומטולוגיה