יומירה לדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/07/2015 | 18:25 | מאת: ירדן

אני חולה דלקת מפרקים כ 12 שנים אני מקבל פרידינזון 10 מליגרם ליום ואמורן 150 מליגרם ליום וגם יומירה פעמים בחודש אני גם חולה בפיברוביס ריאתי את היומירה אני לוקח כ 3 שנים השאלה הי האים הזריקות לא גורמות נזק לריאות והאים הזריקות בטוחות תודה

קיימים דיווחים על מחלת ריאות פיברוטית עקב הומירה אך אלו נדירים אם המחלה הייתה כבר קיימת טרם התחלת הטיפול רצוי לעקוב ולוודא שאינה מחמירה תחת הטיפול לציין כי קיימים טיפולים רבים אחרים היום שלא תוארו בהם תופעות לוואי ריאתיות כך שהאופציות פתוחות

מנהלי פורום ראומטולוגיה