אולייגוארטרטיס סרונגטיבי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2015 | 17:41 | מאת: שני

היי האם ניתן לשתות ברקסין עם פלאקווניל כמובן בהפרשי זמן עד שהפלאקווניל יתחיל להשפיע? כמה זמן לוקח לפלקוונית להשפיע? האם לאבחנה שלי הייתם נותנים פלקווניל הכאבים היום הם בשני הקרסוליים ונפיכות בבך ימין שמגביל בתנועה

אין בעיה לקחת תרופות אלה ביחד פלקווניל משפיע לאחר חודשיים לערך הסיפור הקליני נשמע יותר מתאים לדלקת מסוג ספונדילוארטרופתי והטיפול המקובל יותר הוא סלזופירין לדעתי (אבל ייתכן שאין לי את התמונה המלאה) עקב האופי הפריפרי של המחלה (כלומר מחוץ לעמוד שדרה ואגן) בא בחשבון גם מטוטרקסט וערבה

מנהלי פורום ראומטולוגיה