פיברו לעומת תופעות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2015 | 15:21 | מאת: מירי

חולה בתת פעילות הבלוטה במשך 15 שנה. מ2011 לקחתי את האלטרוקסין החדש ולפני שנה החלפתי ליוטירקס. מעבדתית מאוזנת .tsh 0.6 טי3 4.3. טי 15. למרות הנל, לא מרגישה טוב. בשלוש שנים האחרונות לאט לאט החלו לי התופעות הנ"ל. להלן התחושות: חולשה וחוסר אנרגיות בידיים, בעיות בקיבה, נימול בידיים ורגליים, שריפה בגוף בעיקר באיזור צידי החזה.קו חזייה.שינה לא טובה מלאה בהסתובביות , קימה בבוקר עייפה וכואבת עם שריפה בצידי חזה, ויברציה פנימית באיזור החזה והלשון.יש לציין בת 40 . ללא מחלות רקע נוספות. האם מדובר בפיברומילגיה? בתופעות של בלוטת התריס למרות האיזון?יש לציין שאני מתפקדת - הולכת לעבודה הכל בערך כרגיל חוץ מהתופעות הנ"ל- כמוכן האם פיברו זאת מחלה שמחמירה עם הזמן?

קשה לאבחן ברשת מצב כזה אבל הרבה תלונות שלך הן בעלות אופי עצבי והייתי מציע להתייעץ ראשית עם נוירולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה