תרופות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/07/2015 | 20:50 | מאת: אאא

1. נתנו לי לשתות אתופן בלילה עם אוכל. בבקרים על קיבה ריקה לוקחת אומפרדקס. הספקתי לקחת רק כדור אחד של אתופן בלילה)400xl( ומהבוקר שלמחרת כל כמה דקות מגיעים לי גלי כאב בבטן העליונה..מאמינה שזה בקיבה..ברמה כזו שאני לא יכולה לנשום. האם זה טבעי? והרי האומפרדקס היה אמור למנוע את זה לא? בכל מקרה הפסקתי לקחת את הכדורים אחרי הכדור הראשון בגלל הכאבים...האם בסדר? 2. לפני האתופן נתנו לי פלקוויניל אך גם פה הבעיה שנהיו לח שלשולים וכאבי בטן...גם פה האם זה טבעי? האם לא צריך לקחת משהו יחד איתו כדי שלא יהיו שלשולים? תודה!!

כן אטופאן יכול לגרום לכך - אפשר לעבור לכדור אחר או לקחת לפני האוכל כדור חזק יותר להגנה על הקיבה כמו נקסיום פלקווניל יכול לגרום תופעות לוואי - אם לא מתאים פשוט צריך להחליף טיפול

מנהלי פורום ראומטולוגיה