כאבי חזה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/06/2015 | 22:38 | מאת: תמר

שלום רב, אני בת 35. בריאה וללא מחלות רקע. כבר חצי שנה אני סובלת מכאבים במרכז החזה אשר מורגשים בעיקר לאחר שנת לילה. ככל שהשינה יותר ארוכה- הכאבים יותר עזים. לעיתים הכאבים מורגשים באותו מקום גם בגב. הייתי אצל רופאים שונים ועברתי בדיקות שונות- קרדיאולוג, אורטופד, כירורג, בדיקת דם כללית, צילום חזה. צילום עצם עמוד השידרה ולא נמצא דבר!! אני אובדת עצות. האם יכול להיות קשור לתחום הראומטולוגיה? ואם כן, מה זה יכול להיות? תודה רבה רבה!

לעיתים יש דלקת בחיבורי הסחוסים של הצלעות לעצם החזה או בעצם החזה עצמה פני לראומטולוג כדי שינסה להבדיל וניתן להיעזר גם במיפוי עצם במקרה כזה

מנהלי פורום ראומטולוגיה