אצבעות נפוחות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/05/2015 | 12:01 | מאת: בתאל

שלום, אני בת 31, קמתי בבוקר והבחנתי שהאצבעות ביד ימין שלי נפוחות מהרגיל, אציין שזו היד הדומיננטית שלי, האצבעות הנפוחות אלו מאחרי הזרת לאגודל( הזרת והאגודל אינו נפוחות). היתר כן נפוחות. יד שמאל איננה נפוחה. מרגישה כמו דקירות לפעמים ביד/בחיבור בין היד לפרק כף היד.. האם עליי לדאוג?? מה עליי לעשות? תודה

נפיחות יכולה להיות מדלקת במפרקים אך גם מתגובות עצביות (CRPS) ואפילו אלרגיות (אנגיואדמה) כך שקשה לי להבחין מהתיאור מבלי לבדוק

מנהלי פורום ראומטולוגיה