כאבים באצבעות כף היג

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/05/2015 | 21:08 | מאת: מעיין

שלום רב, אני בת 31 ובחודשיים האחרונים החלו אצלי כאבים באצבעות כף היד. הכאבים מגיעים בעיקר בעת כיפוף האצבעות. נשלחתי על ידי רופאת משפחה לאורתופד, האיבחון של האורתופד: שזה כאב שיחלוף ושעלי לשים לב שאין התנפחות ואדמומיות באצבעות ובשבוע האחרון אני מרגישה כאב חד באצבע של יד ימין ואף נפיחות קלה. מה עלי לעשות? הרופאה אינה מאשרת הפניה לראמטולוג. אודה להכוונה.

מציע לשלוח בדיקות דם שכוללות שקיעת דם crp ana rf ולהתייעץ עם ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה