משמעות בדיקת דם CPR 3.44

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/05/2015 | 13:40 | מאת: אורית

אני בת 79. בזמן האחרון הרגשתי כאבי פרקים חזקים בכל הגוף. במיוחד ביידים וברגליים. קשה לי לקום. הייתי אצל רופאת משפחה . שלחה אותי לבדיקת דם CRP . ראיתי שהתשובה היא 3.44 . מה משמעות תוצאות הבדיקה. האם זו דלקת פרקים?. ואיזה בדיקות נוספות עלי לעשות.

תלוי במעבדה וביחידות - אם את שייכת לקופת חולים מכבי לדוגמא תשובה זו מראה דלקת בעוד שבקופות אחרות יכולה להיות תקינה לחלוטין . אם בדיקה זו חורגת מהנורמה יש להמשיך ברור אצל ראומטולוג . ניתן לבקש בינתיים מרופא משפחה בדיקת ANA RF

מנהלי פורום ראומטולוגיה