ליריקה ותחילת הריון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/05/2015 | 20:09 | מאת: דור

שלום רב. אשתי אובחנה כסובלת מפיברומיאלגיה לפני כ-4 שנים. לפני כשנתיים התחילה לקחת ליריקה בהמלצת הראומטולוגית. לפני כשבועיים עשינו בדיקה וגילינו שאשתי בהריון (ראשון). הבנו שליריקה עם ההריון לא הולך ביחד, ניסינו לברר עם הראומטולוגית , רופא הנשים ורופאת המשפחה ואף אחד לא ידע לתת לנו מענה לאיך אנחנו מפסיקים לקחת את הליריקה. האם יש צורך להפסיק ישירות, יש דרך להפסיק? אשמח לתגובה כי בינתיים אשתי לוקחת ואנחנו לא יודעים מה לעשות. תודה מראש

לא יודע באיזה מינון היא אבל כעיקרון הייתי מציע ירידה הדרגתית להוריד ב 50 % כל 3 ימים עד הפסקה

מנהלי פורום ראומטולוגיה