עזרה - מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/04/2015 | 09:41 | מאת: לילו

שלום, אני בת 23 סובלת מכאבי פרקים נודדים, כאבי גב תחתון כרוניים, (עברתי לפני חצי שנה קיבוע של חוליות l5-s1 ע"ר שבר+ החלקה של החוליה עם לחץ על העצב). נשלחתי לביצוע מיפוי עצמות בחשד ל AS וזה מה שכתוב: קיימת קליטה מעט מוגברת בפסטה מימין של חוליה L5-S1, באספקט תחתון של הקלקנאוס בשתי כפות הרגליים ואי סדירות בקליטה בע"ש מותני. מה זה אומר?

08/04/2015 | 17:24 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כנראה שיש דלקת גידים בעקבים. מיפוי עצמות לא כלי אבחנתי טוב ל AS.

08/04/2015 | 17:27 | מאת: לילו

אכן באזור העקבים אני סובלת מכאבים רבים. מהו כלי איבחוני טוב ל as?

מנהלי פורום ראומטולוגיה