כאבים בבוקר ועייפות קשה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/04/2015 | 15:37 | מאת: נטע

אני מתעוררת לאחר שינה (שנת לילה, צהריים...) עייפה יותר. כל הגוף בתחושת כבדות וחוסר כח. בנוסף, יש תחושה של כאב בכפות ידיים בעיקר, ורגליים ותחושה של חוסר כח בהן. אני גם סובלת תכופות מרעד בכפות הידיים. אני מספר שנים אחרי כריתת מנינגיומה בגזע המוח והקרנות ממוקדות במשך השנים. האם יש קשר? ולאיזה תחום ברפואה עלי לפנות כדי לברר את ענין העייפות והכאבים בכפות הידיים? תודה.

08/04/2015 | 17:22 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אפשר להתחיל מרופא משפחה, לבצע בדיקות דם כלליות ומיוחדות, גם יש להתיעץ עם נוירולוג בשל סיפור קודם. אחרי זה רופא משפחה יכוון אותך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה