בדיקות דם בעת נטילת ערבה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/04/2015 | 16:05 | מאת: הילה-ערבה 2

הנני בת 29 לאחר שהובחנתי לפני כשנה דלקת פרקים על רקע פסוריאזיס וניסיתי זריקות שלא זוכרת שמו, אני נוטלת חודש וחצי "ערבה" בהמלצת פרפ. "לא חשוב השם התבקשתי לעשות בדיקות, ואני מבקשת לדעת לפי הבדיקות שרשמתי וישנה עליה מסוימת באנזים הכבד מעל הנורמה: GOT (AST) 34 GPT (ALT) 41 GGT 38 ESR 58 C-REACTIVE PROTEIN 0.84 אנא, אבקש תשובה אם נתונים הנ"ל מונעות ממני להמשיך בתרופה זו-כי ישנה ירידה בדלקת (לפני שבועיים היה ESR 73 וגם C-REACTIVE PROTEIN היה 1.48) תודה מראש

08/04/2015 | 15:35 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

העליה באנזימי כבד מינימלית. לא ברור האם קשורה לתרופה. היתי ממשיך את התרופה וחוזר אל בדיקות כבד בעוד כשבוע עד 10 ימים. אם תהיה עליה נוספת - יש להפסיק את הטיפול.

מנהלי פורום ראומטולוגיה