מוטרדת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/03/2015 | 17:57 | מאת: נעמה

שלום רב כתוצאה מכאבים הופניתי לMRI שם זיהו דלקת בשני גידים שונים FHL FDL בנוסף השכבה של עצם סוב-כונדרלית מעל פגם אוסטאו כונדרלי עם הפסקה קטנה של רציפות (סידרה 7 חתך 14) בשל ציסטות בבסיס נגע ובשל הפסקת רציפות שכבת עצם סוב-כונדרילית מדובר בנגע לא יציב, דרגה 3 הרופא אמר לי לא להתייחס לקרסול שזה כלום ואין מה לעשות עם זה. ואולי זה בכלל משהו שנולדתי איתו. אלא רק לטפל בדלקת עם ארקוקסיה האם זה נכון? האם המצב של הקרסול לא יכול להחמיר האם יש לי בעצם דלקת מפרקים ניוונית האם זה קשור לFMF?

30/03/2015 | 13:18 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקת MRI עוזרת להבין את הבעיות הקיימות. להגיד מה המשמעות של פיענוח ה MRI ללא הבנה מה הבעיה - מסימה בלתי אפשרית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה